Skip to content
Termeni si conditii
Index articol
Termeni si conditii
Modalitatea de livrare, plata si detalii suplimentare
Verificarea comenzii
Conditii de livrare
Conditii de returnare
Garantarea calitatii
Confidentialitate
Securitate
Aspecte legale
Dispozitii finale
Toate paginile

Daca aveti deja cont la noi, introduceti in sectiunea Client existent adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat si parola si veti avea acces la contul dumneavoastra, completat deja cu informatiile dumneavoastra generale (aveti totusi posibilitatea de a actualiza anumite informatii daca este cazul).

Daca aveti cont la noi dar ati uitat parola, utilizati functia de reamintire a parolei dand click pe Ai uitat parola?. Dupa ce introduceti adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat initial, dati click pe butonul TRIMITE si in scurt timp veti primi un e-mail in adresa respectiva cu parola dumneavoastra.

Daca sunteti client nou, completati datele din sectiunea Client nou. Aceste date raman confidentiale si nu vor fi utilizate de catre noi decat in relatia cu dumneavoastra. La urmatoarele comenzi nu veti mai completa aceste date, deoarece se vor pastra in contul dumneavoastra.


Modalitatea de livrare, plata si detalii suplimentare

Selectia modalitatii de livrare se face automat de catre sistem in functie de orasul specificat de dumneavoastra la adresa de livrare (sau de facturare in cazul in care este aceeasi). Coletele vor fi livrare prin curier rapid in cazul in care orasul de destinatie se numara printre cele peste 1400 de localitati din reteaua curierului nostru.

Modalitatea de plata este plata prin ramburs (la livrare) sau plata cu cardul bancar.

 Modalitatea de plata cu cardul  de pe site-ul www.magazinbijuterii.ro REGAL GOLD vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.epayment.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si introduceti-l in cosul de cumparaturib. Introduceti datele dvs. personale.Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre REGAL GOLD , nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, REGAL GOLD si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

c. Introduceti datele despre credit/debit card:
Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.2. Politica de securitateCat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de
ePayment. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – REGAL GOLD si ePayment garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "
Politica de confidentialitate ePayment" si "Politica de confidentialitate REGAL GOLD " pentru mai multe informatii despre subiect.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "
Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".3. Metode de plataPuteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.
  

Verificarea comenzii

In aceasta pagina aveti posibilitatea sa verificati cu atentie toate detaliile comenzii dumneavoastra. Dupa ce ati verificat toate datele dati click pe butonul finalizeaza comanda.

Confirmarea comenzii este facuta prin afisarea unui mesaj de confirmare din partea sistemului ce contine instructiuni utile pentru vizualizarea comenzilor plasate sau plata acestora.

In scurt timp veti primi un e-mail de confirmare ce contine detaliile esentiale ale comenzii dumneavoastra, in adresa de e-mail pe care ati specificat-o la inregistrare. Va rugam sa verificati si in bulk /spam in cazul in care aveti adresa pe Yahoo, Gmail sau alte adrese gratuite intrucat exista riscul ca mesajele sa fie stocate acolo. 

Daca exista nelamuriri in momentul procesarii comenzii de catre noi, veti fi contactat de un reprezentant Magazinbijuterii

Daca ati optat pentru plata ramburs, coletul va fi livrat imediat, urmand ca dumneavoastra sa faceti plata la primirea acestuia.

Pe parcursul procesarii comenzii de catre noi, veti primi e-mailuri automate cu stadiul in care se afla comanda dvs. Deasemenea, din contul dvs. puteti verifica oricand statusul comenzilor. Pentru aceasta, intrati la sectiunea Contul meu din meniul de sus si autentificati-va introducand datele cu care v-ati inregistrat (e-mail si parola), si veti gasi la "istoric comenzi" o lista cu toate comenzile dumneavoastra in care puteti vizualiza statusul acestora si tipari factura proforma .

Comanda telefonica Puteti contacta un agent de vanzari din echipa Magazinbijuterii, sunand la numarul de telefon 0726.388.160.

Inainte sa faceti o comanda telefonica, notati-va codurile produselor dorite si tineti cont de faptul ca site-ul Magazinbijuterii  are o valoarea minima a comenzii de 50 de lei.

Comanda prin e-mail Puteti comanda produsele dorite si trimitand un e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza in care sa indicati codurile produselor pe care doriti sa le cumparati si detaliile dvs de contact, si veti fi contactat cat mai curand de catre un agent de vanzari din echipa Magazinbijuterii.

Atentie: Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicata/agreata sau neridicarea de la posta a unui colet aferent unei comenzi ferme lansate de dvs. atrage dupa sine inscrierea unei mentiuni negative in contul dvs. si blocarea unor comenzi viitoare pana la recuperarea costului de livrare si retur a coletului dvs. sau, dupa caz, inceperea demersurilor legale de recuperare a pagubelor create magazinului nostru. Toate comenzile lansate pe magazinul nostru sunt monitorizate si salvate in log-uri (inclusiv IP-ul folosit), fapt ce ne permite sa furnizam organelor competente toate dovezile necesare in cazul in care comanda livrata de noi nu este acceptata/permisa/ridicata de dvs. 

Pe parcursul procesarii comenzii de catre noi, veti primi e-mailuri automate cu stadiul in care se afla comanda dvs. De asemenea, din contul dvs. puteti verifica oricand statusul comenzilor.

IN ASTEPTARE: Comanda dvs. a fost receptionata si se afla in asteptarea procesarii de catre personalul magazinului.

PROCESATA: Comanda dvs. a fost procesata iar produsele comandate au fost rezervate si scazute din stocul magazinului.

LIVRATA: Comanda dvs. a fost validata telefonic, pregatita si livrata.

COMPLETA: Comanda dvs. a parcurs toti pasii procesului de achizitie.

ANULATA: Comanda dvs. a fost anulata din motive obiective (lipsa unor informatii esentiale, etc.)


Conditii de livrare

Termen de livrare: 30-45 de zile de la lansarea comenzii -toate produsele din acest site sunt executate la comada . 

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei iar produsele sunt asigurate 100% pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarea comezilor se face prin Curier rapid. Timpul de livrare prin Curier rapid este cuprins intre 2 - 3 zile lucratoare de la exprimarea noastra de livrare a  comenzii .

Selectia modalitatii de livrare se face automat de catre sistem in functie de orasul specificat de dumneavoastra la adresa de livrare (sau de facturare in cazul in care este aceeasi). Coletele vor fi livrare prin curier rapid in cazul in care orasul de destinatie se numara printre cele peste aprox. 500 de localitati din reteaua curierului nostru sau prin Posta Romana in cazul in care orasul de destinatie se afla in afara retelei curierului nostru (aceasta abordare este menita sa va protejeze de situatiile in care taxa de livrare creste semnificativ datorita tarifelor pe km taxate de curieri in afara ariei lor de acoperire).

Costul de livrare este de 19 lei pe colet,dar poate sa creasca in functie de  localitatea de destinatie daca aceasta nu se afla in centrul Urgent Curier. Costul de livrare este suportat de catre cumparator,
Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sau Posta Romana sa livreze la timp, fapt pentru care Magazinbijuterii nu va plati despagubiri pentru prejudiciile creeate de nelivrarea la timp a produselor.


Conditii de returnare

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0726388160 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original (inclusiv elementele de protectie antisoc), fara a fi utilizate sau deteriorate, in termen de 14 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 14 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Magazinbijuterii va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 10 de zile de la data returnarii produselor, prin mandat postal sau transfer bancar. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator iar returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor catre dvs. (ex.: daca ati primit produsele prin curier rapid va trebui sa ni le returnati tot prin curier rapid).

Adresa de primire a produselor returnate:
S.C. REGALGOLD S.R.L.,BD. UNIRII NR 20, Bl.5C, Sc.1,
Et.6, Ap. 44, Bucuresti


Garantarea calitatii

Produsele noastre sunt atent selectionate de la diversi producatori internationali care dispun de certificarile de calitate necesare. Toate produsele din metale pretioase comercializate de Magazinbijuterii sunt verificate si certificate de directia ANPC - Metale pretioase din cadrul Bancii Nationale a Romaniei si poarta marcajul Bancii Nationale care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat. Aceste produse se livreaza impreuna cu un certificat de calitate ce confirma faptul ca produsele noastre sunt din metalul pretios specificat si indeplinesc parametrii si cerintele de calitate in conformitate cu normele in vigoare.


Confidentialitate

Magazinul online Magazinbijuterii este dezvoltat si administrat de catre SC REGAL GOLD SRL. Firma noastra depune toate eforturile sa ofere utilizatorilor o navigare online pe siteurile noastre cat mai usoara si placuta dar in acelasi timp sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dvs. personale. In acest sens, dorim sa va aducem la cunostiinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si faptul ca ne asiguram ca informatiile pe care ni le furnizati sunt folosite doar in scopurile mentionate.

SC REGAL GOLDSRL respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii si mentinerii contactului cu clientii/utilizatorii siteurilor detinute (pentru confirmarea si livrarea comenzilor), precum si in scopul informarii acestora asupra ofertelor/promotiilor/ produselor noi lansate (numai cu acceptul utilizatorilor) si a aspectelor legate de functionarea siteurilor detinute. Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, insa doar la solicitarea justificata a acestora sau in cazul in care firma noastra face demersuri pentru recuperarea unor pagube (costuri de livrare si retur) create de clienti neseriosi care lanseaza si valideaza telefonic comenzile lor pe care ulterior nu le mai ridica de la curier sau de de la posta. De asemenea, unele date personale sunt trecute pe plicurile/coletele ce contin produsele comandate de la noi care ajung in posesia firmelor de curierat sau servicii postale ce manipuleaza aceste plicuri/colete.

Utilizatorii care si-au dat acordul pentru a primi informari comerciale de la noi pot opta oricand din contul lor pentru incetarea trimiterii informariilor comerciale catre ei. SC REGAL GOLDSRL nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresele de e-mail ale utilizatorilor unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializeaza, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul siteurilor detinute, nu divulga adrese de e-mail altor persoane care acceseaza paginile siteurilor detinute. Utilizatorii care si-au creat cont pe siteurile detinute de SC REGAL GOLDSRL sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si a parolei lor, cat si pentru orice activitate desfasurata din contul respectiv.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC REGAL GOLDSRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale clientilor. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de clienti si de a tine legatura cu utilizatorii care si-au dat acordul sa primeasca informari comerciale de la noi.

Utilizatorii sunt obligati sa ne furnizeze datele personale solicitate in formularul de deschidere a contului si de lansare a comenziilor ferme si in formularele de precomanda sau de contact, acestea fiind necesare pentru furnizarea serviciilor si produselor oferite de SC REGAL GOLDSRL prin siteurile detinute. Refuzul dvs. de a furniza aceste date determina imposibilitatea SC REGAL GOLDSRL de a va furniza serviciile si produsele solicitate.

Conform legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale. SC REGAL GOLDSRL confera dreptul utilizatorilor de a modifica datele de contact inregistrate in contul lor prin simpla autentificare in contul lor si modificarea datelor. De asemenea utilizatorul poate solicita oricand stergerea contului detinut si implicit a datelor inregistrate in contul sau printr-o solicitare scrisa trimisa prin posta sau curierat cu confirmare de primire la adresa societatii noastre care este publicata pe fiecare din siteurile detinute.

Cookies
Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe magazinele online detinute, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a facilita logarea in contul de utilizator prin memorarea si autocompletarea numelui de utilizator, a parolei si preferintele, pentru a monitoriza parcursul pe site si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Totusi, aveti optiunea de a seta browserul dvs. astfel incat sa respinga cookies insa acest lucru va avea un impact negativ asupra experientei dvs. de shopping si navigare pe siturile noastre.

Feedback
Oferim posibilitatea utilizatorilor siteurilor detinute de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca vom considera necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.


Securitate

Pentru securitatea si confidentialitatea datelor, inregistrarea si autentificarea utilizatorilor pe siteurile detinute de SC REGAL GOLDSRL necesita o parola. Serverele pe care sunt gazduite siteurile noastre sunt protejate impotriva unor eventuale atacuri si dispun de actualizarile de securitate a softurilor folosite la zi.

Toti angajatii nostri care primesc acces la datele personale ale utilizatorilor sunt informati cu privire la caracterul confidential al acestor date si le trateaza ca atare. Nu toti angajatii nostri au acces la datele personale ale utilizatorilor!


Aspecte legale

In aceasta sectiune va sunt prezentate conditiile de utilizare a serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre magazinul Magazinbijuterii. Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii oricand vom considera necesar, fara o notificare prealabila, fapt pentru care este recomandata citirea acestor conditii de fiecare data cand vizitati acest magazin.

Descrierea serviciilor:
Magazinbijuterii este un magazin virtual de bijuterii si accesorii pentru femei si barbati ce ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda on-line produsele prezentate in cadrul magazinului.

Obligatiile utilizatorilor:

  • Site-ul Magazinbijuterii este proprietatea S.C. REGAL GOLDS.R.L. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial sau integral fara permisiunea proprietarului de drept, indiferent de modalitatea si suportul reproducerii. Utilizatorii se obliga sa nu copieze textele sau fotografiile expuse in magazinul Magazinbijuterii in vederea utilizarii lor in scopuri comerciale.

  • Este strict interzisa utilizarea sau contactarea acestui magazin online in scopul dereglarii sau alterarii lui, a continutului sau sistemului de securitate al acestuia cat si pentru a discredita sau hartui proprietarul de drept al magazinului si/sau clientii sai sau pentru a discredita produsele comercializate de acesta. In plus, nu este permisa trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate catre si de pe acest site (orice astfel de tentative vor fi considerate "spam" si raportate organelor competente).

Confidentialitate: Avand in vedere ca realizarea unei comenzi in cadrul magazinului nostru presupune furnizarea unor informatii personale (ex.: nume, adresa, e-mail, telefon etc.), ne angajam sa respectam cu strictete confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului Magazinbijuterii. Astfel, vom folosi datele furnizate de clientii nostri doar in scopurile prevazute si comunicate in mod transparent (mai exact doar pentru pregatirea si livrarea comenzilor si, in cazul in care si-au exprimat acordul, pentru informarea clientilor cu privire la ofertele promotionale si la produsele noi lansate) si vom depune toate eforturile pentru a proteja confidentialitatea acestor date. Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise autoritatilor statului indreptatite sa verifice tranzactiile comerciale, insa doar la solicitarea justificata a acestora.

Magazinbijuterii nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terte persoane (fizice sau juridice), nu publica, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site si nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor utilizatori ai magazinului.

Magazinbijuterii isi rezerva dreptul ca din proprie initiativa sau la cererea dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, invechite sau inadecvate (inclusiv stergerea conturilor clientilor care nu respecta conditiile de utilizare ale acestui site).


Dispozitii finale

Prin simpla accesare a acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu conditiile specificate de noi, va rugam sa incetati utilizarea acestui site.

 

Abonare newsletter

Abonati-va la newsletterul nostru pentru a beneficia de reduceri si oferte speciale!

* Numele:
* Email:
* Introduceti codul de securitate:


Cos cumparaturi


Cosul este gol.

Cauta

david-lawfirm.ro