Skip to content
Termeni si conditii
Termeni si conditii - Aspecte legale
Index articol
Termeni si conditii
Modalitatea de livrare, plata si detalii suplimentare
Verificarea comenzii
Conditii de livrare
Conditii de returnare
Garantarea calitatii
Confidentialitate
Securitate
Aspecte legale
Dispozitii finale
Toate paginile

Aspecte legale

In aceasta sectiune va sunt prezentate conditiile de utilizare a serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre magazinul Magazinbijuterii. Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii oricand vom considera necesar, fara o notificare prealabila, fapt pentru care este recomandata citirea acestor conditii de fiecare data cand vizitati acest magazin.

Descrierea serviciilor:
Magazinbijuterii este un magazin virtual de bijuterii si accesorii pentru femei si barbati ce ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda on-line produsele prezentate in cadrul magazinului.

Obligatiile utilizatorilor:

  • Site-ul Magazinbijuterii este proprietatea S.C. REGAL GOLDS.R.L. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial sau integral fara permisiunea proprietarului de drept, indiferent de modalitatea si suportul reproducerii. Utilizatorii se obliga sa nu copieze textele sau fotografiile expuse in magazinul Magazinbijuterii in vederea utilizarii lor in scopuri comerciale.

  • Este strict interzisa utilizarea sau contactarea acestui magazin online in scopul dereglarii sau alterarii lui, a continutului sau sistemului de securitate al acestuia cat si pentru a discredita sau hartui proprietarul de drept al magazinului si/sau clientii sai sau pentru a discredita produsele comercializate de acesta. In plus, nu este permisa trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate catre si de pe acest site (orice astfel de tentative vor fi considerate "spam" si raportate organelor competente).

Confidentialitate: Avand in vedere ca realizarea unei comenzi in cadrul magazinului nostru presupune furnizarea unor informatii personale (ex.: nume, adresa, e-mail, telefon etc.), ne angajam sa respectam cu strictete confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului Magazinbijuterii. Astfel, vom folosi datele furnizate de clientii nostri doar in scopurile prevazute si comunicate in mod transparent (mai exact doar pentru pregatirea si livrarea comenzilor si, in cazul in care si-au exprimat acordul, pentru informarea clientilor cu privire la ofertele promotionale si la produsele noi lansate) si vom depune toate eforturile pentru a proteja confidentialitatea acestor date. Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise autoritatilor statului indreptatite sa verifice tranzactiile comerciale, insa doar la solicitarea justificata a acestora.

Magazinbijuterii nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terte persoane (fizice sau juridice), nu publica, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site si nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor utilizatori ai magazinului.

Magazinbijuterii isi rezerva dreptul ca din proprie initiativa sau la cererea dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, invechite sau inadecvate (inclusiv stergerea conturilor clientilor care nu respecta conditiile de utilizare ale acestui site). 

Abonare newsletter

Abonati-va la newsletterul nostru pentru a beneficia de reduceri si oferte speciale!

* Numele:
* Email:
* Introduceti codul de securitate:


Cos cumparaturi


Cosul este gol.

Cauta

david-lawfirm.ro