Skip to content
Termeni si conditii
Termeni si conditii - Conditii de returnare
Index articol
Termeni si conditii
Modalitatea de livrare, plata si detalii suplimentare
Verificarea comenzii
Conditii de livrare
Conditii de returnare
Garantarea calitatii
Confidentialitate
Securitate
Aspecte legale
Dispozitii finale
Toate paginile

Conditii de returnare

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0726388160 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original (inclusiv elementele de protectie antisoc), fara a fi utilizate sau deteriorate, in termen de 14 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 14 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Magazinbijuterii va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 10 de zile de la data returnarii produselor, prin mandat postal sau transfer bancar. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator iar returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor catre dvs. (ex.: daca ati primit produsele prin curier rapid va trebui sa ni le returnati tot prin curier rapid).

Adresa de primire a produselor returnate:
S.C. REGALGOLD S.R.L.,BD. UNIRII NR 20, Bl.5C, Sc.1,
Et.6, Ap. 44, Bucuresti 

Abonare newsletter

Abonati-va la newsletterul nostru pentru a beneficia de reduceri si oferte speciale!

* Numele:
* Email:
* Introduceti codul de securitate:


Cos cumparaturi


Cosul este gol.

Cauta

david-lawfirm.ro