Skip to content
Termeni si conditii
Termeni si conditii - Conditii de livrare
Index articol
Termeni si conditii
Modalitatea de livrare, plata si detalii suplimentare
Verificarea comenzii
Conditii de livrare
Conditii de returnare
Garantarea calitatii
Confidentialitate
Securitate
Aspecte legale
Dispozitii finale
Toate paginile

Conditii de livrare

Termen de livrare: 30-45 de zile de la lansarea comenzii -toate produsele din acest site sunt executate la comada . 

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei iar produsele sunt asigurate 100% pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarea comezilor se face prin Curier rapid. Timpul de livrare prin Curier rapid este cuprins intre 2 - 3 zile lucratoare de la exprimarea noastra de livrare a  comenzii .

Selectia modalitatii de livrare se face automat de catre sistem in functie de orasul specificat de dumneavoastra la adresa de livrare (sau de facturare in cazul in care este aceeasi). Coletele vor fi livrare prin curier rapid in cazul in care orasul de destinatie se numara printre cele peste aprox. 500 de localitati din reteaua curierului nostru sau prin Posta Romana in cazul in care orasul de destinatie se afla in afara retelei curierului nostru (aceasta abordare este menita sa va protejeze de situatiile in care taxa de livrare creste semnificativ datorita tarifelor pe km taxate de curieri in afara ariei lor de acoperire).

Costul de livrare este de 19 lei pe colet,dar poate sa creasca in functie de  localitatea de destinatie daca aceasta nu se afla in centrul Urgent Curier. Costul de livrare este suportat de catre cumparator,
Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sau Posta Romana sa livreze la timp, fapt pentru care Magazinbijuterii nu va plati despagubiri pentru prejudiciile creeate de nelivrarea la timp a produselor. 

Abonare newsletter

Abonati-va la newsletterul nostru pentru a beneficia de reduceri si oferte speciale!

* Numele:
* Email:
* Introduceti codul de securitate:


Cos cumparaturi


Cosul este gol.

Cauta

david-lawfirm.ro