Skip to content
Termeni si conditii
Termeni si conditii - Verificarea comenzii
Index articol
Termeni si conditii
Modalitatea de livrare, plata si detalii suplimentare
Verificarea comenzii
Conditii de livrare
Conditii de returnare
Garantarea calitatii
Confidentialitate
Securitate
Aspecte legale
Dispozitii finale
Toate paginile

Verificarea comenzii

In aceasta pagina aveti posibilitatea sa verificati cu atentie toate detaliile comenzii dumneavoastra. Dupa ce ati verificat toate datele dati click pe butonul finalizeaza comanda.

Confirmarea comenzii este facuta prin afisarea unui mesaj de confirmare din partea sistemului ce contine instructiuni utile pentru vizualizarea comenzilor plasate sau plata acestora.

In scurt timp veti primi un e-mail de confirmare ce contine detaliile esentiale ale comenzii dumneavoastra, in adresa de e-mail pe care ati specificat-o la inregistrare. Va rugam sa verificati si in bulk /spam in cazul in care aveti adresa pe Yahoo, Gmail sau alte adrese gratuite intrucat exista riscul ca mesajele sa fie stocate acolo. 

Daca exista nelamuriri in momentul procesarii comenzii de catre noi, veti fi contactat de un reprezentant Magazinbijuterii

Daca ati optat pentru plata ramburs, coletul va fi livrat imediat, urmand ca dumneavoastra sa faceti plata la primirea acestuia.

Pe parcursul procesarii comenzii de catre noi, veti primi e-mailuri automate cu stadiul in care se afla comanda dvs. Deasemenea, din contul dvs. puteti verifica oricand statusul comenzilor. Pentru aceasta, intrati la sectiunea Contul meu din meniul de sus si autentificati-va introducand datele cu care v-ati inregistrat (e-mail si parola), si veti gasi la "istoric comenzi" o lista cu toate comenzile dumneavoastra in care puteti vizualiza statusul acestora si tipari factura proforma .

Comanda telefonica Puteti contacta un agent de vanzari din echipa Magazinbijuterii, sunand la numarul de telefon 0726.388.160.

Inainte sa faceti o comanda telefonica, notati-va codurile produselor dorite si tineti cont de faptul ca site-ul Magazinbijuterii  are o valoarea minima a comenzii de 50 de lei.

Comanda prin e-mail Puteti comanda produsele dorite si trimitand un e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza in care sa indicati codurile produselor pe care doriti sa le cumparati si detaliile dvs de contact, si veti fi contactat cat mai curand de catre un agent de vanzari din echipa Magazinbijuterii.

Atentie: Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicata/agreata sau neridicarea de la posta a unui colet aferent unei comenzi ferme lansate de dvs. atrage dupa sine inscrierea unei mentiuni negative in contul dvs. si blocarea unor comenzi viitoare pana la recuperarea costului de livrare si retur a coletului dvs. sau, dupa caz, inceperea demersurilor legale de recuperare a pagubelor create magazinului nostru. Toate comenzile lansate pe magazinul nostru sunt monitorizate si salvate in log-uri (inclusiv IP-ul folosit), fapt ce ne permite sa furnizam organelor competente toate dovezile necesare in cazul in care comanda livrata de noi nu este acceptata/permisa/ridicata de dvs. 

Pe parcursul procesarii comenzii de catre noi, veti primi e-mailuri automate cu stadiul in care se afla comanda dvs. De asemenea, din contul dvs. puteti verifica oricand statusul comenzilor.

IN ASTEPTARE: Comanda dvs. a fost receptionata si se afla in asteptarea procesarii de catre personalul magazinului.

PROCESATA: Comanda dvs. a fost procesata iar produsele comandate au fost rezervate si scazute din stocul magazinului.

LIVRATA: Comanda dvs. a fost validata telefonic, pregatita si livrata.

COMPLETA: Comanda dvs. a parcurs toti pasii procesului de achizitie.

ANULATA: Comanda dvs. a fost anulata din motive obiective (lipsa unor informatii esentiale, etc.) 

Abonare newsletter

Abonati-va la newsletterul nostru pentru a beneficia de reduceri si oferte speciale!

* Numele:
* Email:
* Introduceti codul de securitate:


Cos cumparaturi


Cosul este gol.

Cauta

david-lawfirm.ro