Skip to content

Numele firmei REGAL GOLD-se leaga de inceputurile ei – placarile cu metale pretioase- realizate cu ajutorul aparaturii electronice ce încorporează tehnologie modernă. Am actionat pentru inceput pe acest domeniu ,apoi ne-am apr opiat tot mai mult de promovarea frumosului si rafinamentului trecand in domeniul bijuteriilor si ceasurilor de argint cu piese semipretioase.

Astazi REGAL GOLD are colaborari cu cei mai talentati artizani ai bijuteriilor din argint din Israel , creatori care prin confectionarea manuala a argintului au dat nastere unor colectii bazate pe clasic si modern ,pe orginalitate si finete, inspirate din vremuri biblice de artizani veniti din toate colturile lumii. Bijuteriile pe care astazi le importam si distribuim au fost alese in spiritul calitatii si ne dorim sa impresioneze prin aceasta.

Bijuteriile Regal Gold sunt lucrate manual ,au nenumarate caracteristici inspiratie din natura, din traditie dar au si un aspect modern, un design proaspat si trezesc un spirit nou.Ne mandrim sa avem deja o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri,produsele noastre sint distribuite in magazine in Bucuresti si in tara : Starcom - Brasov, Topaz- Oradea, Talisman -Tg. Mures, Onix -Suceava, Glamour Style -Targoviste, Ecce Collection -Sibiu, Bizon-Bucuresti, Rubin(Diamond ) -Bucuresti,Cora Pantelimon Bucuresti, Cora Cluj, Sorelly Bacau.Departamentul de metale pretioase - cu marca de garantie argint sterling puritate 925%.

PRETURILE pe care le practicam sunt cele mai avantajoase, fara a face compromisuri asupra calitatii bijuteriilor.
Bijuteriile din argint au cea mai larga gama de preturi in comparatie cu alte metale pretioase.
Daca va intrebati de unde apare diferenta de pret, uneori destul de mari, dintre doua modele de bijuterii din argint cu o greutate apropiata, raspunsul se regaseste in maiestria lucraturii acestuia (manopera) , evolutia cursului de schimb aferente importurilor si a evolutiei pretului argintului la bursa metalelor pretioase.
Toate produsele au pretul pe bucata, respectiv pereche ?( cercei )Regal Gold doreste sa isi multumeasca toti clientii, in procent de 100%. Stim ca acest tel e greu de atins si vor exista clienti care vor dori sa restituie sau sa inlocuiasca produsele cumparate de la noi. Intelegem acest lucru si dorim sa venim in ajutorul acelora dintre dumneavoastra care dintr-un motiv sau altul doresc sa returneze produsele.  

Ati accesat catalogul virtual Regal Gold , mii de produse pe care noi le-am adus in decursul timpului pentru dvs. Nu toate produsele prezentate sunt in stoc .Comenzi on-line pe www.regalgold.ro . Intr-o vasta varietate de modele , urmand tendintele modei , bijuteriile din argint si semipretioase Regal Gold se disting prin simplitatea si originalitatea formelor, stil elegant si unic rezultat dintr-o atenta armonie intre fantezie si design, o atentie deosebita acordata detaliilor. Emotii intense in inima oricarei femei !!

 

 

Abonare newsletter

Abonati-va la newsletterul nostru pentru a beneficia de reduceri si oferte speciale!

* Numele:
* Email:
* Introduceti codul de securitate:


Cos cumparaturi


Cosul este gol.

Cauta

david-lawfirm.ro